Sunday, 3 June 2012

terkejut berok

assalamualaikum

hari ni entri dayah akak mengembirakan ckit..dalam sebok2 buat persiapan perkawinan n akad nikah akak dayah yg tengah berdebar bergelar isteri org tu dayah lagi la berdebar beratus2 kali dari dye..hahaha
memg menakutkan bila kena tunggu 3 hari result baru nak kuar..kawan2 yg lain semua da check 18 mei 2011..malangnya yg dayah punya x boley check..ney semua disebabkan POLISAS tersilap update tarikh yg sepatotnya 21 mei 2012..huhu..memang menakutkan dan terpaksa pulak tggu 3 hari...btol buat suspen..hahaha..rasa menyesal sgt g putrajaya 18 mei 2012 tu..balik je KEDAH result pulak x nak kuar..memg geram gila..nasib blom gila..hahaha..tp 21/5/2012 tu time tghari dan org lain sebok buat keje..dayah msok bilik n on9 fb..terok kan..hahaha..bila dapat je web utk check result..huh!! berdebar yg teramat..tp bila tengok je reselt sem 2 ni..alhamdulillah..okey dari sem lepas..x de laa mak nak bising lagi..haha..waloupn x sebagus mana kan..hee
ni la result exam dayah unyuk sem 1 dan sem 2


sem 1


sem 2

alhamdulillah..meningkat jgk akhirnya..x sia2 asyik kena marah dgn mak..hahaha..walaupun tension pikir  pasal interview tuh..akhirnya result dayah lagi okey dari sem lepas..bersyukur sgt  >.<



No comments:

Post a Comment