Friday, 25 November 2011

semester 1



assalamualaikum semua..... =)
mcm mna ea nak mula ni..x tawu pulak..hahaha..maklum la baru lagi an kat cney...hurmmm,,first sekali dayah nak ucapkan thankss sesangat kepada sesiapa sahaja yang sudi follow bl0g dayah yang x seberapa ney an..huhuhu (sed!h lak tetibe)..


dah2,,xnak sed!h2 lagi yang penting kita enjoy je...hahaha..skunk da pukul 1.54 pagi dah..tp mata ney tetap gak x nak tdow...s0 da x ley tdow dayah update je la bl0g ney..kebetulan lapt0p ad kat sebelah ney..jadilah kejenya on9 ngan update bl0g...boring sgt !! ada cket je member yg on9 fb mlm2 ni..nak bergosip pon x jd nmpaknya..hahaha..haa,,dayah baru je sampai kedah td pagi..saket abes satu badan ni naik bus dari k0l 9 mlm sampai 7 pagi..cuba k0runk bayangkan macam mana keadaan dayah dlm bus tu..hahaha..da macam siput babi je,,pusing sana sini ats seat yg x seberapa besar tu...semuanya gara2 nak balik cuti sem 3 minggu ney...kejap sgt cuti ann..x sempat nak bermanja dengan family laa mcm ney..huhuhu...akhirnya dayah berjaya jugak tamatkan semester 1 ney dengan jayanya..memang memenatkan dan memeningkan belajar akaun ney..dah abes muka ney naik jerawat gara2 tensi0n..caye x??hehehe..pikir2kanlah..


lepas abes je exam ney berdebar lak nak tggu result...huhh!! tak0t nak mamp0s nak tg0k result t..tp dayah da sur0 sorang mamat ney tlg chekkan t0k dayah..harap2 dye tlg la..hehehe...mintak2 sgt dpt anugerah ketua jabatan tu..b0ley banggakan keluarga cket wal0pun dak poli je an..sekurang2nya dapat jugak result yg baik..tp dayah x de mengharap sgt memandangkan paper economics yg amat2 susah...huh!! dah habes2 berusaha t0k exam sampai tdow kol 4 pagi tiap2 hari...harap2 dapat la apa yg dayah nak ney an..dan dayah doakan t0k semua dak kelas dayah DAT1B..semoga kita semua memperoleh result yg baik n anugerah ketua jabatan didalam tangan kita suatu hari nanti..amin...




serba sedikit gambar yang sempat dayah snap sepanjang semester 1..x byk sgt yg dayah snap sbb baru kenal an..




ramadhan 2011
DAT1B
bes an???siap ad pengiring lagi kat belakang tu...hahaha..
k0runk ad ker mcm tu???

last ramadhan bersama eyra azman
 
ney lak mamat kelas dayah..

dayah n my friends y0o + nadia 

semuanya tengah menahan nafsu..biasa la da x sabar nak berbuka an..tambah2 lagi byk makanan kat depan mata...ape lagi nyanyi la per0t tu..hahaha

ha...yang besar cket ney ketua kelas dayah n ker0l + lim







No comments:

Post a Comment