Friday, 9 December 2011

kawan sape ney??




assalamualaikum sume. .
entri ary ney dayah nak cyte tentang kawan dayah aka bestfren kat fb tu. .
orgnye okey la boley jadi sekepala ngan dayah..nak kata encem or x tu korunk tegok la sendiri. .yang penting dayah enjoy jadi kawan dye. .memang spoting abes la. .kal0 ktrunk nak kenal ni name fb dye Muhamad Asyraf. .ramai2 add dye bagi porpular cket budak ney. .hahaha. .jahat gak dayah ney jual kawan2. .


Muhamad Asyraf



yang bawah ney pulak memang bt0l bff dayah yang paling dayah sayang. .mandi+makan+tid0r semuanya skali. .memang x ley dipisahkan la. .hahaha. .sllu gak dye belanja dayah makan x p0n kasi dayah pinjam duit dye kal0 mals nak g atm. .dye la segalanya bagi dayah. .nak tawu sape x??Syera Delaira la. .dye ney roomate dayah. .semua nak wat mesti bersama. .sweet x. .hahaha. .kalo nak kenal dye add la dye di fb anda. .hahaha. .bawah ney ad gambar dye. .tg0k la. .cute kan. .mcm tuan tulis ney jgk. .hahaha


Syera Delaira


tu je la utk hari ney. .sebenarnye x de idea pon nak wat cyte pe kat blog ney. .s0 da alang2. .promote je la kawan2 dayah ney. .hahaha





thanks sudi baca. . .hope k0runk epy. . .datang lagi nanti =)

2 comments: