Saturday, 17 December 2011

t0k FOLLOWER KE-50

assalamualaikum semua
hah.!! ary ney dayah nak kasi hadiah wat follower dayah yang ke-50. . .sape sangka selama 1 bulan 10 ary ney  dayah buat bl0g ney. . .akhirnya mencapai jugak angka 50 tu. . .thanks kepada semua yang memberi tunjuk ajar kepada dayah selama ney. . .s0b3~*terharu*. . .mesti k0runk x sabar kan nak tawu sape follower dayah yang bertuah tu. . .jeng3~. . .ney la org ney Farah Sulastree. . .dye la follower dayah yang bertuah ary ney. . .kalo k0runk nak tawu orgnya cute+comel+cantik+sweet+baik n segala2nya la. . .kalo nak kenal dye ney dengan lebih rapat. . .k0runk klik je nama dye yang atas tu. . .hahahaa. . .x abes2 nak pr0mote org. . .da macam mak ayam lak. . .hehehe. . .sape yang x dapat tu. .nanti dayah kasi hadiah lain ea??kita wat contents yang best lagi . . .
n
bawah ney hadiah untuk follower dayah yang bertuah tu..tahniah fara   ^_^ 



k0runk mesti nak tg0k an muka si Farah ney. . .
ney la tuan teddy bear ney skunk
Farah Sulastree

2 comments:

  1. Ecehcehceh :D terharuu ni kak :') memang akak mak ayam pun :p Hewhewhew :3 thank you akak lawa :D

    ReplyDelete
  2. hahaha..jahat ea ckp akk mak ayam..
    okey,,fara pon lawa laa..

    ReplyDelete